HTML

vinológus

Milyen a jó bor? Mit érdemes inni? A vinológus a kóstolt borok informatív leírásával és átlátható pontozással segít abban, hogy rátalálj olyan igényes borokra, amelyek megfelelnek az ízlésednek.

Állandó oldalak

Archívum

Pannonhalmi Apátsági Pincészet Hemina 2011

2013.04.09. 00:12 :: Varsányi Benedek

Zöldescitrom tónus és érett barackos, vajas illat. A közepesen testes, telt egyensúlyú bor ízében újra feltűnik a vajasság, krémesség, emellett körte és más fehér húsú gyümölcsök, amelyek az utóízében is megmaradnak. Nagyon szép, érett házasítás. 82 pont

A pinot blanc, sauvignon blanc és viognier szőlők bora 500 literes használt fahordókban érlelődött, biológiai almasavbontással és hosszú idejű finomseprőn tartással.
− Illés Tamás, Pannonhalmi Apátsági Pincészet, marketing- és kereskedelmi vezető

Kóstolás időpontja: 2013.03.10. ; helye: VinCE Budapest, Corinthia Hotel

Kategória: fehér száraz
Borászat: Pannonhalmi Apátsági Pincészet
Termőhely: Pannonhalma
Szőlőfajta: pinot blanc, sauvignon blanc, viognier (házasítás)
Évjárat: 2011
Alkohol: 13,5%

Szólj hozzá!

Címkék: fehér házasítás 2011 érett Pannonhalma Apátsági testes egyensúlyos

A bejegyzés trackback címe:

https://vinologus.blog.hu/api/trackback/id/tr235204571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása